+34 608 091 076 hola@aspaymcatalunya.org

Qüestionari Qualitat de vida

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Durant les 4 darreres setmanes, vau haver de reduïr el temps dedicat al treball o activitats quotidianes a causa de la vostra salut física?

Durant les 4 darreres setmanes, vau fer menys del que haguessiu volgut fer a causa de la vostra salut física?

Durant les 4 darreres setmanes, vau haver de deixar de fer algunes tasques del vostre treballo de les vostres activitats quotidianes a causa de la vostra salut física?

Durant les 4 darreres setmanes, vautenir dificultat per a realitzar la vostra feina o activitats quotidianes a causa de la vostra salut física? (per exemple, us va costar més del normal)

Durant les 4 darreres setmanes, vau haver de reduir el temps dedicat al treballo activitats quotidianes a cauda d'un problema emocional, com estar trist, deprimit o nerviòs?

Durant les 4 darreres setmanes, vau fer menys del que hageussiu volgut a causa d'un problema emocional, com estar trist, deprimit o nerviòs?

Durant les 4 darreres setmanes, vau fer menys cuidadosament que de costum la vostra feina o activitats quotidianes a causa d'un problema emocional, com estar trist, deprimit o nerviòs?

Durant les 4 darreres setmanes, fins auin punt la vostra salut física o problemes emocionals han dificultat les vostrs activitats socuals habituals amb la familia, amics, veins o altres persones?

Durant les 4 darreres setmanes, heu tingut dolor en alguna part del cos?

Durant les 4 darreres setmanes, fins a quin punt le dolor ha dificultat la vostra feina habitual (inclòs el treball fora de caa i le stasques domèstiques)?

Accepta abans d'enviar el formulari:

2 + 2 =

AspaymCat Blog

Subscriu-te per rebre les nostres notícies

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.